facebook ulisses

  • info@ulissesviatges.com
  • 93 804 24 15

Geòrgia

Geòrgia

caucasus-3110386_960_720.jpggeorgia-3702447_960_720.jpggeorgia-3786191_960_720.jpggergeti-2343075_960_720.jpg

Ruta 1: Geòrgia, el reialme de les muntanyes del Càucas (8 dies)

Descobreix Georgia, el reialme enclavat entre la serralada del Càucas i el Mar Caspi, entre Orient i Occident, un dels reialmes més antics del Cristianisme, ens ofereix paisatges muntanyosos espectaculars i esglèsies i monastirs medievals, antigues ciutats troglodites i la seva important tradició vinícola i gastronòmica. Considerem la capital, Tbilisi, la ciutat més bonica del Càucas..


Preu: Des de 995€/ persona. Ruta i dies flexibles, a gust del viatger.Ruta 2: Geòrgia al complet (12 dies)

Descobreix Georgia, el reialme enclavat entre la serralada del Càucas i el Mar Caspi, entre Orient i Occident, un dels reialmes més antics del Cristianisme, ens ofereix paisatges muntanyosos espectaculars i esglèsies i monastirs medievals, antigues ciutats troglodites i la seva important tradició vinícola i gastronòmica. Considerem la capital, Tbilisi, la ciutat més bonica del Càucas.


Preu: Des de 1.195€/ persona. Ruta i dies flexibles, a gust del viatger.


 

Ruta 3: Armènia i Gèorgia (14 dies)

Descobreix Armènia i Georgiauns grans desconeguts amb un patrimoni i uns paisatges inoblidables. Encara lluny del turisme de masses, aquests antics reialmes bressol del cristianisme ens ofereixen una cultura entre orient i occident, en els límits d’Europa i a les portes d’Àsia Central. Una Europa singular i tradicional amb una gran història: les perles de Càucas.


Preu: Des de 1.595€/ persona. Ruta i dies flexibles, a gust del viatger.Ruta 4: Gèorgia i Azerbadjan (12 dies)

Descobreix el millor de Georgia i Azerbaijan en un mateix viatge, uns grans desconeguts amb un patrimoni i uns paisatges inoblidables i el contrast entre orient i occident. Encara lluny del turisme de masses, en els límits d’Europa, sín una proposta singular, profundes tradicions i una gran història a redòs del Gran Càucas.


Preu: Des de 1.595€/ persona. Ruta i dies flexibles, a gust del viatger.

 

Ruta 5: Aderbaidjan, Armènia i Gèorgia (15 dies)

Descobreix Armènia, Georgia i Azerbaijan en un mateix viatgeuns grans desconeguts amb un patrimoni i uns paisatges inoblidables. Encara lluny del turisme de masses, aquests antics reialmes ens ofereixen una cultura entre orient i occident, en els límits d’Europa i a les portes d’Àsia Central. Una Europa singular i tradicional amb una gran història: les perles de Càucas.


Preu: Des de 1.795€/ persona. Ruta i dies flexibles, a gust del viatger.