facebook ulisses

  • info@ulissesviatges.com
  • 93 804 24 15

Montenegro

Montenegro

Montenegro, per dimensions i atractius, ens permet un estada intensa d’una setmana. Aquest recent Estat dels Balcans conserva tota l’essència de la regió, en quant a costa mediterrània, interiors  rurals i muntanyes i gorges espectaculars, però amb tota l’autenticitat que alguns Estats veïns han perdut amb la massificació turistica. La nova descoberta d’un desti abans arraconat dins la Iugoslàvia unida, i que ara s’ofereix amb totes els seus propis signes d’identitat. 

bridge-2747511_960_720.jpgcanyon-3700427_960_720.jpgkotor-4372924_960_720.jpgmontenegro-5181841_960_720.jpg


Ruta 1: Montenegro amb Dubrovnik (8 dies)

Montenegro, per dimensions i atractius, ens permet un estada intensa d’una setmana. Aquest recent Estat dels Balcans conserva tota l’essència de la regió, en quant a costa mediterrània, interiors  rurals i muntanyes i gorges espectaculars, però amb tota l’autenticitat que alguns Estats veïns han perdut amb la massificació turistica. La nova descoberta d’un desti abans arraconat dins la Iugoslàvia unida, i que ara s’ofereix amb totes els seus propis signes d’identitat. I sense oblidar Dubrovnik.

Preu: Des de 630€. Ruta i dies flexibles, a gust del viatger.

fitxa cat


Ruta 2: Croàcia, Montenegro i Bòsnia. La gran ruta dels Balcans (12 dies)

Aquesta ruta ens permet visitar el més rellevant de tres destins turistics de l’àrea dels Balcans: a Montenegro la magnifica badia de Kotor, les ciutats de la costa sud i la ruta nord passant pel monestir de Moraca, les gorges del Tara i el PN Durmitor; a Bòsnia, les ciutats de Sarajevo, Mostar i Pocitelj; a Croàcia, les esplèndides Split, Trogir, Dubrovnik i les illes de Hvar i Korcula. Una ruta completa per una regió fascinant sacsejada per la Història i que ara ens mostra lliurement els seus signes d’identitat.

Preu: Des de 750€. Ruta i dies flexibles, a gust del viatger. 

 

fitxa cat

 

mes info

Ulisses Viatges

L'ideari d'aquesta agència és dirigir-se a tot aquell sector de persones que estimen el fet de viatjar com una ampliació incontenible de coneixements i experiències...

 

Llegir més

Viatges a mida

A Ulisses Viatges som molt conscients que els viatges programats no sempre s'adapten a les vostres necessitats. Per això et proposem que ens expliquis les teves idees...

 

Veure més

Contacte

C/ Santa Caterina, 49. 08700 IGUALADA (Barcelona)


Tels. 93 804 24 15 / 682 63 62 05
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Veure formulari