facebook ulisses

  • info@ulissesviatges.com
  • 93 804 24 15

Nepal

Nepal

Nepal es un país que s'associa sempre al trekking però que òbviament amaga una cultura pròpia riquíssima i que ara us presentem en diverses combinacions de viatge.

himalayan-yak-4690021__340.jpgmount-everest-6395759__340.jpgnepal-394__340.jpgtemple-5790082_960_720.jpg


Ruta 1: El reialment de l'himalaia imprescindible (8 dies) 

El reialme amagat de l'Himàlaia, entre les destinacions més desconegudes i inexplorades, fascina per la seva diversitat cultural, els sorprenents monestirs, els paisatges espectaculars, l'hospitalitat de la seva gent i el manteniment de les seves tradicions.

Preu: Des de 1.095€. Ruta i dies flexibles, a gust del viatger. 

fitxa_cat

 

Ruta 2: El reialme de l'himalaia al complet (14 dies) 

Considerat un dels millors destins del món, el reialme de l’Himalaia no és només el paradís de senderistes i escaladors, amb l’Everest i l’Annapurna, sinó també el bressol del budisme, amb pobles de muntanyes, una extraordinària vall de temples ancestrals (Kathmandú, Patan, Bhaktapur) i selves amb fauna salvatge (PN de Chitwan). 

Preu: Des de 1.660€. Ruta i dies flexibles, a gust del viatger. 

fitxa_cat

 

 

Ruta 3: Trekking camp base Everest (15 dies) 

Nepal reuneix vuit dels deu cims més alts del món i el trek al camp de l’Everest, a través del PN de Sagarmatha, és un dels més famosos del món. A banda de la proximitat a les muntanyes més altes de l’Himalaya, coneixerem l’amabilitat de la gent sherpa, els pobles pintorescos i la varitat de cultures, tradicions i festivals. A banda de l’extraordinari patrimoni de la vall de Kathmandú.

Preu: Des de 1.660€. Ruta i dies flexibles, a gust del viatger. 


fitxa_cat

Ruta 4: India i Nepal (14 dies) 

Un itinerari que combina la Índia més monumental, la dels grans palaus com els City Palace de Jaipur i Udaipur, fortaleses com la de Jodhpur i grans mausoleus com el Taj Mahal o la tomba d’Akbar, amb el Nepal, el reialme newar, paradis de senderistes i escaladors, amb els magnifics monuments de la vall de Katmandú presidits per la serralada de l’Himalaia.

 Preu: Des de 1.595€. Ruta i dies flexibles, a gust del viatger. 


fitxa_cat