facebook ulisses

  • info@ulissesviatges.com
  • 93 804 24 15

Bèlgica

 Bèlgica

 El territori situat al nord de França i al sud d'Holanda és una terra plana que sempre ha estat disputada per les nacions més poderoses del seu voltant fins que finalment es formà l'estat de Bèlgica, al s. XIX. Actualment aquesta país uneix políticament les nacions de Flandes (de parla flamenca) i Valònia (de parla francesa) en el seu interior. I a més està Brussel.les, la capital europea, la ciutat bilingüe. Entre les verdes prades valones i les magnífiques ciutats flamenques, Bèlgica és una visita obligada per a aquells que vulguin conèixer una mica més de la vella Europa.

Atomium.jpgBar.jpgBruges.jpgGent.jpg


Ruta 1: Flandes (5 dies)

Flandes és una de les nacions més petites d’Europa. Ocupa la part nord de Bèlgica i posseeix una patrimoni envejable. Les seves ciutats (Gant, Bruges, Lovaina, Ambers…) posseixen desenes de momuments i cascs antics declarats Patrimoni de la Humanitat. Passejar per aquestes urbs us transportarà a segles enrera, quan l’economia flamenca era de les més actives del món.

Precio: Des de 480€. Ruta i dies flexibles, a gust del viatger.

fitxa_cat


Ruta 2: Flandes + Amsterdam (7 dies)

Flandes és una de les nacions més petites d’Europa. Ocupa la part nord de Bèlgica i posseeix una patrimoni envejable. Les seves ciutats (Gant, Bruges, Lovaina, Ambers…) posseixen desenes de momuments i cascs antics declarats Patrimoni de la Humanitat. Passejar per aquestes urbs us transportarà a segles enrera, quan l’economia flamenca era de les més actives del món. Ámsterdam, la capital de Països Baixos, o més coneguda com la “Venècia del Nord” és una de les ciutats més animades d’Europa, coneguda especialment pels seus canals i pels museus.

.

Precio: Des de 895€. Ruta i dies flexibles, a gust del viatger.

fitxa_cat

 

 

mes_info

Ulisses Viatges

L'ideari d'aquesta agència és dirigir-se a tot aquell sector de persones que estimen el fet de viatjar com una ampliació incontenible de coneixements i experiències...

 

Llegir més

Viatges a mida

A Ulisses Viatges som molt conscients que els viatges programats no sempre s'adapten a les vostres necessitats. Per això et proposem que ens expliquis les teves idees...

 

Veure més

Contacte

C/ Santa Caterina, 49. 08700 IGUALADA (Barcelona)


Tels. 93 804 24 15 / 682 63 62 05
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Veure formulari