facebook ulisses

  • info@ulissesviatges.com
  • 93 804 24 15

Senegal

Senegal

Allà on comença l’Àfrica Negra més propera, el Senegal és el desti perfecte per començar a explorar l’essència del continent africà. Encara present, la colonització francesa ha deixat una forta influència europea. A l’hora, el país ha exercit una infuència molt forta a la regió com a crisol de cultures africanes i mantenint moltes tradicions ètniques i animistes.

L’antiga capital Saint Louis, amb el seu aire colonial i el seu acolorit port de pescadors. Dakar, reflexe de la cultura africana moderna, amb l’illa de Gorée, record inesborrable de l’esclavisme salvatge. El Pais Bassari i el l’exhuberant parc de Niokolo-Koba, on es conserven cultures tradicionals prou allunyades del turisme. Les platges de la Casamance, on previuen també les tradicions animistes. Le Petit Côte al sud de la capital, amb Saly, el lloc preferit per descansar uns dies.

destination-senegal-.jpgpescadors.jpgdakar-3540194_960_720.jpgsenegal-4752571_960_720.jpg
 


Ruta 1: Senegal clàssic (8 dies)

Aquest itinerari ens permet descubrir l’herència històrica del Senegal i la seva cara més oceànica: l’antiga capital Saint Louis, amb el seu aire colonial i el seu acolorit port de pescadors. Dakar, reflexe de la cultura africana moderna, amb l’illa de Gorée, record inesborrable de l’esclavisme. Completem el viatge a les dunes de Lompoul, l’únic desert del pais, i la tranquil.la zona costanera del delta de Saloum, on el verd contrasta amb l’aridesa del nord.

 

Preu: Des de 1.190€. Ruta i dies flexibles, a gust del viatger.

fitxa_cat

Ruta 2: Senegal de nord a sud (11 dies)

Aquest itinerari ens permet descubrir l’herència històrica del Senegal oceànic, amb l’antiga capital Saint Louis i la reserva de Barberie; Dakar i l’illa de Gorée, amb el record de l’esclavisme; el desert de Lompoul; la verdor del delta de Saloum, però també el Pais Bassari, on es conserva la cultura més tradicional i animista, representada més les ètnies més allunyades del turisme.


Preu: Des de 1.250€. Ruta i dies flexibles, a gust del viatger. 


fitxa_cat

 

Ruta 3: Senegal al complet (15 dies)

Descobreix l’herència històrica del Senegal oceànic, amb l’antiga capital Saint Louis i la reserva de Barberie; Dakar i l’illa de Gorée, memòria de l’esclavisme; el desert de Lompoul; Kaolack i els seus mercats; el Pais Bassari, que conserva les ètnies més tradicionals; la regió de la Casamance, amb els seus costums animistes, acabant en els paradisíacs entorns del Cap Skiring i Saly.

Preu: Des de 1.790€. Ruta i dies flexibles, a gust del viatger.


fitxa_cat

 

Ruta 4: Senegal i Gàmbia (15 dies)

Descubrirem l’herència històrica del Senegal oceànic, amb l’antiga capital Saint Louis i la reserva de Barberie o la de Djoudj; Dakar i l’illa de Gorée, memòria de l’esclavisme; el desert de Lompoul; la verdor del delta de Saloum, Kaolack i els seus mercats, les platges de Saly amb la reserva de Bandia. Però també els principals atractius de Gàmbia, el singular pais que resegueix aquest riu, amb les seves ciutats, la seva artesania, la seva cultura i la seva fauna. Explorarem l’Àfrica Negra més propera.

Preu: Des de 2.070€. Ruta i dies flexibles, a gust del viatger.


fitxa_cat

 

 

Ulisses Viatges

L'ideari d'aquesta agència és dirigir-se a tot aquell sector de persones que estimen el fet de viatjar com una ampliació incontenible de coneixements i experiències...

 

Llegir més

Viatges a mida

A Ulisses Viatges som molt conscients que els viatges programats no sempre s'adapten a les vostres necessitats. Per això et proposem que ens expliquis les teves idees...

 

Veure més

Contacte

C/ Santa Caterina, 49. 08700 IGUALADA (Barcelona)


Tels. 93 804 24 15 / 682 63 62 05
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Veure formulari