facebook ulisses

  • info@ulissesviatges.com
  • 93 804 24 15

Cuba

Cuba

Cuba probablement sigui l'últim paradís autèntic del Carib, si parlem sota la perspectiva cultural i social. Aquí els esforços de la població per viure amb la realitat comunista són el factor diferencial amb altres estats caribenys. Cuba és història, una història que en alguns moments crucials del segle XX va ser el principal focus d'observació mundial. Cuba és biodiversitat: Lluny de les aglomeracions de l'Havana i Varadero hi ha platges i paisatges espectaculars: Des de les espectaculars selves de la serra de Rosario o de Topes de Collantes, a les gairebé desertes platges de Cabo jutías, Playa Ancón o Cayo Coco a la magnífica vall de Viñales, però l'illa més gran del Carib és també el patrimoni colonial indiscutible que es troba a Santiago de Cuba, Trinitat o la mateixa Havana.

beach-755269_960_720.jpgcuba-229356_960_720.jpgcuba-1092372_960_720.jpghavana-1982410_960_720.jpg


Ruta 1: Cuba occidental, la ruta del tabac, les platges i el patrimonio colonial (14 dies) 
Aquesta ruta ressegueix la meitat occidental de l'illa de Cuba: Des de la pintoresca i decadent capital, La Havana, passant per l'excel·lent regió verda de Pinar del Río, seu del millor tabac del món i de l'incomparable vall de Viñales; i dels refugis colonials de Cienfuegos i sobretot Trinitat, ambdós Patrimonis de la Unesco. Per acabar uns dies de relax en el gairebé desconegut Cayo Coco, lluny de l'enrenou de Varadero. L'essència de Cuba està servida.

Preu: Des de 1.250€. Rutes i dies flexibles, a gust del viatger.Ruta 2: Cuba al complet. De la havana a Santiago de Cuba (20 dies)
Aquesta ruta resegueix tota la lIlla de Cuba: Des la pintoresca i decadent capital, La habana, passant per l’excel·lent regió verda de Pinar del Río, seu del millor tabac del món i de l’incomparable vall de Viñales, als refugis colonials de Cienfuegos i sobretot Trinidad, ambdós Patrimonis de la Unesco. Per acabar la meitat oriental de l’illa amb ciutats com Cagmauey o Santiago de Cubaservida.

Preu: Des de 1.690€. Rutes i dies flexibles, a gust del viatger. 

Ulisses Viatges

L'ideari d'aquesta agència és dirigir-se a tot aquell sector de persones que estimen el fet de viatjar com una ampliació incontenible de coneixements i experiències...

 

Llegir més

Viatges a mida

A Ulisses Viatges som molt conscients que els viatges programats no sempre s'adapten a les vostres necessitats. Per això et proposem que ens expliquis les teves idees...

 

Veure més

Contacte

C/ Santa Caterina, 49. 08700 IGUALADA (Barcelona)


Tels. 93 804 24 15 / 682 63 62 05
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Veure formulari