facebook ulisses

  • info@ulissesviatges.com
  • 93 804 24 15

Our Advantages

Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin.Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet.

Orem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris tristique lobortis orci ac lacinia. Fusce eu purus eget diam vehicula auctor nec eu elit.

 

More Than a Lawyer

Fusce suscipit varius mi cum sociis natoque penatibus et magnis

Ream More  

 

Taking Control Under Inveinable

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate

Ream More  

 

Understand The Alternatives

Excepteur sint occaecasunt in culpa qui officiadeserunt mollit

Ream More  

 

Irlanda

Estada lingüística a Irlanda

Us presentem un programa lingüístic i cultural per a Irlanda en col.laboració amb una experimentada acadèmia local, ideal per a estudiants de secundària, que garanteix una immersió en la llengua anglesa, però també en les tradicions, la cultura i la història d’Irlanda, amb visites a Dublin, les muntanyes de Wicklow, la ciutat de Limerick i el seu castell medieval, els penyasegats de Moher i Rock of Cashel, amb una jornada d’intercanvi i treball col.lectiu amb una escola de secundària local.

gledalough moher pub rock-of-cashel

Estada lingüística a Irlanda 5 dies- Preu:: Des de 490€. Ruta i días flexibles, a gust dels estudiants i els centres. 


fitxa cat

  

mes info